Mar.Co Glass-Sticla termopan Timisoara


Go to content

Main menu:


Despre noi

Societatea comerciala MAR CO GLASS SRL a fost infiintata in anul 2003 si are ca obiect principal de activitate prelucrarea si fasonarea sticlei plate, in special producerea de geam termopan si debitarea la dimensiune a sticlei.

Piata tinta este directionata catre producatorii de ferestre din tamplarie din PVC,tamplarie de aluminiu,lemn stratificat,. Mar Co Glass SRL a resusit sa obtina certificatele ISO 9001;ISO 14001;ISO 18001 in anul 2007 .
Materia prima folosita la productia de sticla termopan este de provenienta din uniunea europeana.

Caracteristicile produsului Cel mai important produs al societatii noastre este sticla termopan cu aproximativ 90% din productie,acesta este compus din:
*Sticla termopan este alcatuita din 2 sau 3( termopan triplu) foi de sticla de grosimi diferite care pot fi de urmatoarele tipuri : sticla transparenta sticla Low-E(low emissivity ) sticla colorata in masa sticla reflectorizanta sticla ornamentala oglinda sticla antiefractie
* bagheta distantier- Poate fi de doua tipuri: din aluminiu sau plastic. Aceasta se introduce intre geamurile mentionate mai sus avand in interiorul ei siliporit care are rolul de a absorbii umiditatea din interiorul sticlei obtinind un aer rarefiat
* butil-acesta se foloseste la prima sigilare a sticlei termopan,mai exact se lipeste bagheta distantier de foile de sticla,acest material aplicandu-se la cald(130 o)
* Poliuretan -acest material care se foloseste la sigilarea finala a sticlei termopan,astfel asigurandu-se etansarea perfecta a sticlei termopan,materialul se aplica la rece. Timpul de intarire al acestuia este de aproximativ 2 h.

La cerere oferim transport la sediu clientului. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.


Back to content | Back to main menu