MAR.CO GLASS GROUP SRL

Firma a fost infiintata in anul 2004 si are ca obiect principal de activitate prelucrarea si fasonarea sticlei plate, in special producerea de geam termopan si debitarea la dimensiune a sticlei.

Statisticile noaste

Peste 0 00

Proiecte finalizate

0 +

Ani de experienta

Piata tinta este directionata catre producatorii de ferestre din tamplarie din PVC, tamplarie de aluminiu, lemn stratificat,.

Mar.Co Glass Group SRL a reusit sa obtina certificatele ISO 9001; ISO 14001; ISO 18001 in anul 2007.

Materia prima folosita la productia de sticla termopan este de provenienta din uniunea europeana.

Caracteristicile produsului

Cel mai important produs al societatii noastre este sticla termopan cu aproximativ 90% din productie, acesta este compus din:

* Sticla termopan este alcatuita din 2 sau 3 ( termopan triplu) foi de sticla de grosimi diferite care pot fi de urmatoarele tipuri : sticla transparenta sticla Low-E (low emissivity ) sticla colorata in masa sticla reflectorizanta sticla ornamentala oglinda sticla antiefractie

* Bagheta distantier – Poate fi de doua tipuri: din aluminiu sau plastic. Aceasta se introduce intre geamurile mentionate mai sus avand in interiorul ei siliporit care are rolul de a absorbii umiditatea din interiorul sticlei obtinind un aer rarefiat

* Butil – acesta se foloseste la prima sigilare a sticlei termopan, mai exact se lipeste bagheta distantier de foile de sticla, acest material aplicandu-se la cald (130°)

* Poliuretan – acest material care se foloseste la sigilarea finala a sticlei termopan, astfel asigurandu-se etansarea perfecta a sticlei termopan, materialul se aplica la rece. Timpul de intarire al acestuia este de aproximativ 2 h.

Rectangle 13
Call Now Button